Moekotte investeert in kennisuitbreiding WinCC en PCS7

Moekotte investeert in kennisuitbreiding WinCC en PCS7

Om onze bestaande klanten en prospects in o.a. de procesindustrie nog beter van dienst te kunnen zijn, heeft Moekotte naast de reeds aanwezige kennis op gebied van HMI en WinCC geïnvesteerd in kennisuitbreiding op gebied van WinCC Profesional binnen Tia Portal en PCS7.

 

Moekotte is sinds een aantal jaren Siemens Certified Factory Automation Partner en beschikt over een aantal gecertificeerde Siemens engineers. Om de kennis op peil te houden en uit te breiden, is er een interne training WinCC TIA georganiseerd bij Moekotte. De inhoud van de training is in nauw overleg met Siemens vastgesteld, waardoor een maatwerk training tot stand gekomen is.

 

Foto: de trainingslocatie bij Moekotte in Enschede.

 

Daarnaast heeft Moekotte zijn portfolio uitgebreid, door een aantal software engineers op te leiden in PCS7. Vanuit de vestigingen Enschede, Apeldoorn en Veendam is Moekotte in staat om nu ook projecten uit te voeren op DCS gebied. PCS7 wordt toegepast in een groot aantal marktsegmenten waar Moekotte reeds PA projecten uitvoerd op gebied van PLC, SCADA, BATCH ed. Met de unieke schaalbare architectuur van PCS7, in combinatie met krachtige technische hulpmiddelen en extra functies zoals alarmmanagement, batchcontrol en assetmanagement, kan Moekotte nu ook complete DCS oplossingen bieden, naast de standaard PLC en SCADA oplossingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Foto: Siemens trainingscentrum.

 

 

 

Nieuwsbrief ontvangen?