Moekotte PlantStruxure Telemetry Partner Schneider Electric

Moekotte PlantStruxure Telemetry Partner Schneider Electric

 

Moekotte: PlantStruxere Telemetry Partner Schneider Electric

 

Moekotte is al een groot aantal jaren actief in de automatisering van diverse objecten binnen het watermanagement; van waterzuivering tot aan stuw, van rioolgemaal tot aan sluizen en bruggen.

 

Deze projecten zijn en worden nog steeds voor een groot aantal waterschappen uitgevoerd. Hierdoor beschikt Moekotte over veel expertise en een grote installed base aan typicals voor zowel de PLC als SCADA software. Hierbij wordt gebruik gemaakt van standaard in de markt aanwezige oplossingen, waaronder de oplossingen van Schneider Electric. Door het toevoegen door Schneider Electric van ClearSCADA als telemetrie oplossing aan hun portfolio, voor Moekotte een extra stimulans om naast Alliance Partner ook PlantStruxure Telemetry partner te worden.

Het eerste project als Telemetry Partner is zeer recent opdracht geworden: het opzetten van een standaard besturingsoplossing met ClearSCADA voor Waterschap Regge en Dinkel en Velt en Vecht voor "het gemaal van de toekomst".

 

Op 5 maart 2013 is het bijbehorende contract ondertekend in aanwezigheid van de heren Gerard Ruiter (Account Manager Alliance Partners SE), Theo Wijma (Accont Manager SE), Rob van Loon (directeur Moekotte) en Arent de Groot (Manager Engineering Department Moekotte). Ter ere van het ondertekenen van het contract is door Schneider Electric een leuke attentie overhandigd in de vorm van een echte Twentse Krentewegge.

 

Nieuwsbrief ontvangen?